Eindejaarsactie

Eindejaarsactie

Google Nest Hub 2
+ Chromecast V3

bij een Plus-abonnement

/sites/default/files/styles/promo_xlg_h300/public/promo/promo-mh%20subscribe.jpg?h=4638019f&itok=KGJMuHmI

Abonneren

Met onze online abonnementen heb je altijd en overal toegang tot ruim 40 cursussen. Het aantal punten dat je wilt behalen met ons aanbod, kies je zelf.

Profiteer nu van de eindejaarsactie en krijg eenmalig € 100,- korting of een Google Nest Hub 2 cadeau bij het afsluiten van een Plus-abonnement. Je kunt ook kiezen voor € 75,- korting op een Basis-abonnement.*

Basis

Aantal punten per jaar 14
  • KRM-geaccrediteerd
  • Toegang tot alle cursussen
Eerste jaar 495,-   Daarna 495,-  per jaar

Plus

Aantal punten per jaar 20
  • KRM-geaccrediteerd
  • Toegang tot alle cursussen
Eerste jaar 595,-   Daarna 595,-  per jaar

Praktijken

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor nascholen met het team? Neem contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat. We denken graag met je mee!

Eerste jaar 0,-   Daarna 0,-  per jaar

Eindejaarsactie

* De actie loopt tot en met 31 december 2021 en is niet geldig in combinatie met andere acties en prijsafspraken. Zolang de voorraad strekt. 

Ben je maximaal 2 jaar afgestudeerd als mondhygiënist? Dan kun je ons abonnement (Basis of Plus) 2 jaar uitproberen met 50% korting. Mail of bel ons voor meer informatie of een inschrijfformulier. Je kunt mailen naar info@cme-online.nl of bel 030 - 26 44 100.

De instapkorting is niet geldig in combinatie met andere acties of prijsafspraken. 

Wanneer wij op werkdagen vóór 17:00 uur je getekende inschrijving ontvangen, wordt het abonnement nog diezelfde dag geactiveerd.